verven in 10 minuten

Haarverf die maar tien minuten hoeft in te werken.

Bij ons in de kapsalon gaan we met een nieuw product werken: haarverf die wel 100% grijs dekt maar die maar 10 minuten hoeft in te trekken! hoe fijn is dat!

het is heel bijzonder en toen ik zelf er voor het eerst van hoorde zei ik: ‘dat kan niet”. Volgens alles wat ik geleerd heb + mijn scheikundige achtergrond zou dit niet mogelijk zijn. Maar de technologie heeft ook zijn uitwerking op de cosmetische en haarproducten en zie hier het resultaat.

Inmiddels ben ikzelf ook overtuigd omdat we onlangs een goede demo hebben gehad bij ons in de salon. We hebben 2 klanten uitgenodigd ( met behoorlijk grijs haar),die hebben we geverfd. Ik ben zelf met dit product geverfd. Ik wil graag dit soort behandelingen zelf testen en ondergaan omdat ik dan zelf ook kan beoordelen hoe mijn haar blijft en hoe het er na een paar keer wassen eruit ziet. Het resultaat mag er zijn! Iedereen was heel erg tevreden en inderdaad supersnel klaar!

Deze nieuwe haarverf gaat ons hele planning behoorlijk op z”n kop zetten, maar hoe fijn is het als je als klant veel sneller klaar bent en nog tijd over houd voor andere dingen?

Hopelijk gaan we nog in december hiermee van start maar daarover mailen we en kun je ons volgen op facebook.

Angelique

Reacties:
Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.

Reageren: