Heeft u last van Dunner wordend haar?

Dan heeft Mi Stile haarstudio de oplossing voor u: Cilinscalp.

Cliniscalp combineert de kracht van zorgvuldig gemengde botanische stoffen en geavanceerde wetenschappelijke haarverzorging en creëert zodoende oplossingen voor dunner wordend haar. Het maakt niet uit of het haar chemisch behandeld of geheel natuurlijk is. en het maakt niet uit of het haar in een vroege fase of een vergevorderde fase van dunner worden bevind.
met de dagelijkse 3 staps verzorgingslijn van Cliniscalp zorgt ervoor dat er een optimale hoodfhuidomgeving wordt gewaarborgd voor een natuurlijk en optimaal groeiproces van de haren.

Stappenplan Cliniscalp.

Het Cliniscalp stappenplan bestaat altijd uit de volgende 3 stappen:

Stap1: Cleanser reinigt de hoofdhuid en verwijderen dihydrotestosteron (DHT) en andere resten en bereid de hoofdhuid voor op stap 2

Stap 2: Nourishers voeden en beschermen de hoodhuid en brengen deze in balans, waardoor een optimale hoofhuidomgeving ontstaat voor gezonder haar dat er
dikker uitziet.
Stap 3: Treatment bevorderen de doorbloeding van de hoofdhuid, voeden de haarzakjes en verwijderen het te veel aan talg.

Densiox, een gepatenteerd complex voor haarverjonging in Cliniscalp Advanced Thinning Rescue, voedt en stimuleert elk haarzakje in de groeikern.

hoe gebruik je cliniscalp?

stap 1: eerst maak je het haar nat en vervolgens was je je haar met de cleanser. daarna spoelen.

stap 2: de nourisher aanbrengen op nat haar en op de hoofdhuid, goed verdelen en 1 tot 3 minuten in laten werken. daarna goed uitspoelen.

stap 3: het haar goed drogen en paar pompjes over de hoofdhuid verdelen. daarna goed inmasseren.de Treat gebruik je 1x per dag, de Rescue 2x per dag.

voor meer info mail of bel ons.

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.

Reageren: