Heren knippen, Mi Stile volgt training bij American Crew

Geschreven door Ellen
In het weekend van 29 en 30 september ben ik op cursus geweest van ‘American Crew’ om wat meer te leren van het heren vak.
De naam van deze cursus was ‘Mens Work’.
Op beide dagen moest ik om 09.30 in Delft zijn en daarom moest ik steeds erg vroeg op. De locatie was een mooie goedmaker! Het was er erg gezellig, het lag namelijk midden in het centrum van Delft aan een mooie gracht.

Op zondag 29 september werden we allemaal eerst verwelkomt door de mensen van American Crew. In totaal deden er twaalf kapsters uit Nederland en België mee aan de cursus. Na de introductie kregen we eerst een informatief deel over het ontstaan van het merk, waar het precies vandaan komt en waarom het nu juist een merk is speciaal voor de man.
We zijn hierna naar de praktijkzaal gegaan, waar ze voor iedere cursist mannelijke oefenkoppen hadden geregeld. Op de oefenkop werd door de cursusleiding eerst de techniek voorgedaan, dit model gingen we later op de dag zelf bij de oefenkop knippen. Toen iedereen klaar was met dit model kregen we uitleg over een nieuw model.

Wat ik zelf ook zo ontzettend leuk vond, was dat we al snel in de gaten kregen dat je met deze nieuwe techniek van knippen heel veel verschillende modellen kunt creëren! Zo hebben we die zondag drie verschillende modellen geknipt, waarin je zelf steeds lekker veel creativiteit in kunt leggen!

Op maandag 30 september zijn we cursusdag begonnen met de informatie over de geweldige producten van ‘American Crew’. Na de lunch, die overigens op beide dagen heerlijk was verzorgd, waren er vanuit het bedrijf voor elke cursist twee modellen van de TU Delft geregeld. Zo had iedereen de kans om de creatieve kniptechniek die we de dag ervoor hadden geleerd nu op een echt model toe te passen.

Al met al heb ik een heel leuk, gezellig en vooral leerzaam weekend gehad!

Reacties:
Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.

Reageren: